Drupal catalunyareligio.cat, multidioma i multibloc

Descripció del projecte Drupal

catalunyareligio.cat es un portal de premsa multidioma, amb un sistema de blocs implementat. El contingut del portal es treballa des de diferents rols on hi intervenen multitud d’usuaris. Entre d’altres hi trobem l’equip de periodistes del portal, els traductors, els blocaires, els amics del portal, els subscriptors… També es nodreix de continguts importats automàticament a través de canals Rss.

Tot plegat es dinamitza a través de les xarxes socials amb la implementació de botons per compartir-ne el contingut, i amb comentaris en línia des del Facebook. El portal també compta amb un sistema de butlletins. Diariàment s’envia un butlletí amb les últimes novetats als subscriptors del portal, setmanalment s’envia un altre butlletí especial amb el resum dels destacats, i puntualment s’envia un tercer butlletí etiquetat per competències acadèmiques.

El portal també compta amb un sistema de botiga en línia, lligat al seu TPV. Des d’aquest sistema els usuaris poden fer donatius o afegir-se al llistat de subscriptors amics del portal.

D’altra banda els continguts del portal estant indexats a través de termes de taxonomies i treballats amb eines SEO.

Feines realitzades

  • Manteniment del portal
  • Implementació de noves funcionalitats
  • Migració de Drupal 6 a Drupal 7
  • Desenvolupament de mòduls propis.
  • Implementació del disseny gràfic.

Especificacions tècniques amb Drupal

drupal catalunyareligio.cat

Referències