Soc en Toni Domènech, tècnic en desenvolupament d’aplicacions informàtiques, formador en l’ús de les TIC i soci cooperativista de Colectic, SCCL, des d’on desenvolupo la meva professió.

He participat en el desenvolupament de portals amb Drupal com Punt TIC, Xarxa Òmnia, RavalnetColecticXAFIR, Xarxanet, Plataforma Bufalà, Catalunya Religió, ACO, GEDI… molts d’altres fets amb WordPress com mediateca del Raval, Blocs de Xarxanet, la Font Sostenible, botiga A Granel… i un grapat més amb d’altres CMS com Moodle, Opigno, OpenAtrium… De forma paral·lela he fet de formador presencial i també en línia des de plataformes Moodle diverses.

Des d’aquest bloc personal intento posar a l’abast alguns dels coneixement què tinc de les TIC per a tots aquells usuaris què estan començant a conèixer les noves tecnologies. Sense voler fer-ne una mostra exacta del que podem arribar a trobar a la gran Xarxa d’Internet, o a tenir en el nostre ordinador, aquest bloc aporta alguns flaixos dels recursos què conec. Espero que us sigui útil!
Si necessites algún servei tecnológic, escriu-me a Colectic: toni.domenech@colectic.coop